Rezervasyon

06 Eylül 2022

Yepyeni Bir Deneyim: Villa Tatili

Yılın en beklenen ve aynı zamanda en keyifli anı geldi; tatil! Gün geçtikçe keyifli bir tatil için beklentiler değişse de, değişmeyen şeylerin başında yüksek kalite, maksimum konfor ve keyif geliyor. Peki tüm aileyi mutlu edecek bir yaz tatili denildiğinde, tüm bunların bir arada olması mümkün mü? Neden olmasın!

Aile tatili konseptine yeni bir bakış açısı getiren villa tatili, herkesin isteklerini karşılayacak geniş bir deneyim alanına sahip. Calista Luxury Resort olarak, Antalya Belek bölgesinin en özel ve en konforlu villalarını sizler için özenle hazırlıyor ve sizinle tanıştırmak istiyoruz. Hazırsanız, özel konsepte sahip villalarımıza doğru keyifli bir yolculuğa çıkalım…

Her şey dahil villa tatili Türkiye söz konusu olduğunda birçok güzelliği de beraberinde getiriyor. Bunlardan en keyiflisi ise eşsiz bir deniz manzarası ve doğanın tüm harikalarını buluşturan villalar oluyor. Antalya Belek aile villaları kategorisinin en çok beğenilen villaları ise; Calista Luxury Resort çatısı altında bulunan Villa Leo, Superior Villa ve Twin Villa oluyor.

Villa Leo

Eğer tatil anlayışınız lüks, ihtişam ve konforun bir arada olması ise, Villa Leo tam da size göre bir deneyim sunuyor. Özel aşçıdan şoför hizmetine varana kadar birçok detayı sizin için düşünen Villa Leo; aynı zamanda ısıtmalı özel havuza, kendi spa alanına, spor salonuna ve sinema odasına da sahip. Toplam kapasitesi 18 kişiye kadar ulaşabilen bu özel villada tatil yapmak kimi mutlu etmez ki?
Daha Fazla

Single Villa

Resort yaz tatili konseptinde konforlu bir villa tatili deneyimi yaşamak istiyorsanız, bir diğer seçenek ise Superior Villa. Antalya Belek aile villaları konseptinin en çok beğenilen villalarından olan iki katlı Superior Villa’da, özel yardımcılar tüm ihtiyaçlarınızı siz daha fark etmeden hazırlıyor. Size ise sadece bu özel villada sevdikleriniz ile birlikte keyifli bir tatil yapmak kalıyor.
Daha Fazla

  • Calista Resort Hotel Twin Villa Blog Desktop
  • Calista Resort Hotel Superior Villa Blog Desktop
  • Calista Resort Hotel Twin Villa Blog Desktop 2
  • Calista Resort Hotel Superior Villa Blog Desktop 2

Twin Villa

Kendine ait ortak havuzu bulunan, ferah odalarıyla tatilin her gününü özel kılan ve eşsiz VIP hizmeti ile ihtişamlı bir tatilin kapılarını aralayan bir villa düşünün… Siz ve güzel aileniz, böyle bir yerde tatil yapmayı oldukça hak ediyor. Kendine ait bir tarzı bulunan ama aynı zamanda ihtiyacınız olan konforu size sunan Twin Villa, tatilin favorisi olacak.

Özel villalı oteller kategorisinin önde gelen isimlerinden olan Calista Luxury Resort, söz konusu Antalya Belek aile villaları olduğunda, üstünlüğü kimseye bırakmıyor. Siz de ailenizle ya da sevdiklerinizle benzersiz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, özel havuzlu en iyi villalar arasında seçim yapmakta oldukça zorlanacaksınız. Sonrasında ise anahtarınızı alarak yeni yaşamınızın tadını çıkarmaya başlayacaksınız!
Daha Fazla

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel Yastik Menusu Desktop
    Ultra Her Şey Dahil: En Sevdiğiniz Yastık Bile!

    Yastık Menüsü

  • Calista Resort Hotel Blog Cip Terminal Content Desktop
    Tatilde Ayrıcalıklı Hizmet: CIP

    CIP Terminal Hizmeti

  • Calista Resort Hoel Akıllı Oda Sistemleri Card
    Tatilin Kontrolü Parmaklarınızın Ucunda

    Akıllı Oda Sistemleri

  • Calista Resort Hotel Fast Track Blog Card
    Antalya Uluslararası Havalimanı Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    REZERVASYON