Rezervasyon

17 Kasım 2022

Ayrıcalıklı Hizmet ile Güneşin Tadını Çıkarın!

Tatil dendiğinde akla güneş, kum, deniz ve havuz geliyor… Bir tatilin güzel geçmesi için bu unsurlardan alacağınız keyfin maksimum seviyede olması oldukça önemli. Calista Luxury Resort, plaj keyfini doyasıya çıkarmanız için sizi yalnız bırakmıyor. VIP konsept içerisinde ağırladığı misafirlerine plaj kısmında özel hizmetler sunan Calista Luxury Resort, ayrıcalıklı hizmette sınır tanımıyor!

Villa misafirleri için VIP konsepte dahil olan pavilyonları ve VIP iskele hizmetini sunan Calista Luxury Resort, plajda da ayrıcalıklı hissetmenizi sağlıyor. Hayallerinizdeki yaz tatili konsepti için siz de bu hizmetlerden faydalanabilir ve unutulmaz bir aile tatili yaşayabilirsiniz!

Pavilyon ve VIP İskele Hizmeti Neleri Kapsıyor?

Siz denizin ve güneşin tadını çıkarırken, Calista Luxury Resort tüm detayları sizin için düşünüyor. Eğer villa hizmetini tercih ettiyseniz; plajda yer alan standart şezlongların yanı sıra, sizin için sürekli hazır tutulan pavilyonlarda da vakit geçirebilirsiniz. Tüm gün dinlenebileceğiniz ve plajın tadını çıkaracağınız bu pavilyonlarda, aile boyu konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Pavilyonlar, plaj kumlarının hemen bitiminde başlayan çimlik alanda yer alıyor. Denize sadece 30 metre uzaklıkta bulunan 20 adet ahşap pavilyon, her villa için özel olarak rezerve ediliyor. Günün herhangi bir saatinde bu pavilyonlarda dinlenebilir ve ayrıcalıklı hissedebilirsiniz.

Pavilyonların bulunduğu bölgede yer alan bar, bulunduğunuz pavilyona gün boyu alkollü ve alkolsüz içecek, lezzetli atıştırmalık ve çerez servisi yapıyor. Dilerseniz pavilyonun içinde bulunan ve her gün yenilenen mini bardan da tüm bu ürünleri temin edebilirsiniz.

Calista Luxury Resort, VIP İskele hizmetiyle de adından söz ettiriyor. Plajda bulunan bu özel iskele, villa misafirlerinin kullanımına açık oluyor. Bu iskeleye de tıpkı pavilyondaki gibi plajdaki bardan içecek servisi bulunuyor. Pavilyon ya da iskele fark etmeksizin, bu yaz ayrıcalıklı tatilin tadını çıkarmaya hazır olun!

  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Slider 1 Desktop
  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Slider 2 Desktop
  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Slider 3 Desktop
  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Slider 4 Desktop
  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Slider 5 Desktop
  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Slider 6 Desktop

Aile Tatili İçin Tercihiniz Calista Luxury Resort

Gün boyu çocuklarınız ile birlikte konforun tadını çıkarabileceğiniz, minik misafirlerin çimlik alanda veya kumsalda dilediği gibi oynayabileceği bir tatil hayal edin… Eğer bu yaz çocuklarınızla birlikte bir aile tatili planlıyorsanız, Antalya Belek bölgesinin en favori otellerinden olan Calista Luxury Resort listenizde ilk sırada yer almalı! Siz de lüks konseptte villalarda yapacağınız tatili, VIP misafirlere özel olan pavilyon ve iskele hizmeti ile taçlandırabilirsiniz.

Ailenizle birlikte yapacağınız tatilde, plajdayken düşünmeniz gereken son şey güvenliğiniz olmalı. Çünkü Calista Luxury Resort, sizin için bunu da tüm incelikleri ile düşünüyor. Sizin için ayrılan bu özel alanda, cankurtaran ve özel güvenlik personeli de size eşlik ediyor. Özellikle çocuklu misafirler, bu hizmet sayesinde daha rahat ve özgür hissediyor.

Calista Luxury Resort, pavilyon konseptini sadece villa misafirleri için değil diğer misafirler için de mümkün kılıyor. Siz de müsaitlik dahilinde bu pavilyonları kiralayabilirsiniz. Bunun için Misafir İlişkileri Servisimiz aracılığıyla günlük kiralama yapabilir ve siz de ayrıcalıklı bir plaj deneyimi yaşayabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel Fast Track Blog Card
    Antalya Uluslararası Havalimanı Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

  • Calista Resort Hoel Akıllı Oda Sistemleri Card
    Tatilin Kontrolü Parmaklarınızın Ucunda

    Akıllı Oda Sistemleri

  • Calista Resort Hotel Blog Villas Deskto
    Yepyeni Bir Deneyim: Villa Tatili

    Villa Tatili

  • Calista Resort Hotel Blog Cip Terminal Content Desktop
    Tatilde Ayrıcalıklı Hizmet: CIP

    CIP Terminal Hizmeti

  • Calista Resort Hotel Yastik Menusu Desktop
    Ultra Her Şey Dahil: En Sevdiğiniz Yastık Bile!

    Yastık Menüsü

    REZERVASYON