Rezervasyon

07 Haziran 2023

Antalya Belek'te Muhteşem Bir Tatil için 5 Yıldızlı Otel

Antalya Belek, berrak denizi, sıcacık kumları, tertemiz havası çevre ilçelerde yer alan, kültürel mirasın en güzel örneklerinden antik kentleriyle her yıl binlerce tatil severe kapılarını açmaktadır.

Belek 5 yıldızlı otel hizmeti bakımından istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik pek çok ayrıcalığı sizlerle buluşturmaktadır. Konuklarına birinci sınıf hizmet ayrıcalığını sunan hem şehir merkezine hem de doğal yaşam alanlarına kolaylıkla ulaşım olanağı tanıyan işletmeler tatilinizi taçlandırmaktadır.

Günlük yaşam dinamiklerini tatil döneminde de, üst seviye konforla gerçekleştirebileceğiniz Belek otelleri 5 yıldızlı hizmet ayrıcalığından yararlanabileceğiniz; aynı zamanda konum avantajıyla da unutulmaz anlara şahit olabileceğiniz bir deneyime sahiptir.

Belek’in stres seviyesi yüksek yoğun şehir dinamiğine nazaran sakin ve huzurlu doğasını Calista Luxury Resort ayrıcalıklarıyla deneyimleyebilir, Antalya beş yıldızlı Belek otelleri klasmanında en iyi hizmetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Belek 5 Yıldızlı Oteller Her Şey Dahil Hizmet

Her şey dahil ayrıcalığının uygulandığı ve üst düzey hizmet kalitesinin sunulduğu oteller unutulmaz bir tatilin zeminini oluşturmaktadır. Bu konsept ile birlikte tatil yapacağınız otelin konaklama fiyatlarına yeme içme ücretleri de dahil edilmektedir.

Antalya Belek 5 yıldızlı otel donanımındaki işletmelerin birçoğunda her şey dahil konsepte ulaşabilmek mümkündür. Bu sayede yalnızca konaklama değil, aynı zamanda 3 ana öğünü de ücretsiz yiyerek tatil süresince herhangi bir yeme içme sorunuyla karşılaşmamış olursunuz.

Belek 5 yıldızlı oteller her şey dahil ayrıcalığı yalnızca 3 ana öğünden oluşan yeme içmeyi kapsamamaktadır. Bu hizmet dahilinde geç kahvaltı, 5 çayı, ara öğünler, alkolsüz ve alkollü içecekler gibi isteklerin yanı sıra pek çok farklı konsepte ait hizmetlerden de yararlanabilmektesiniz.

Antalya Belek 5 yıldızlı oteller ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veren, tüm tatil süresi boyunca müşteri memnuniyetini üst düzeyde taşıyan, servis kalitesiyle her yıl uluslararası ödüllerin sahibi olan Calista Luxury Resort, benzersiz ve hafızlara kazınan deneyimlere tutkun kişilerin vazgeçilmezidir.

Ultra her şey dahil konseptimiz ile tatil süresince elde edebileceğiniz birinci sınıf kalite ayrıcalıkları aşağıdaki şekilde sıralanabilmektedir:

Uyku konforu, tüm senenin stresini alıp götürecek ve tatili benzersiz kılacak en temel unsurlardan biridir. Belek Ultra her şey dahil konseptimizle elde edebileceğiniz, tamamıyla istek ve ihtiyaçlarınıza uygun biçimde dizayn edilen oda ve yataklarımız, hayalini kurduğunuz konforlu uykunun anahtarıdır.

İyi pişirilmiş ve eşsiz biçimde servis edilmiş yemekler bir tatilin olmazsa olmazlarındandır. Başarılı ve yetenekli şeflerimizin hemen her damak tadına uygun tatları harmanlayarak oluşturduğu; Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini barındıran özel menülerimiz 24 saat hizmetinizdedir.

Tatil süresince, ultra her şey dahil konseptimizle dilediğiniz her an bu ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz.

Günlük yaşamında sporunu aksatmayan ve fiziksel aktivitelerini konforla yerine getirmek isteyen misafirlerimiz için hem zengin içeriğe sahip fit menüler hazırlamakta hem de Calista Sports Academy tesisimiz sayesinde çeşitli ekipmanlar ve deneyimli spor hocalarımızla birlikte birbirinden farklı egzersiz deneyimleri sunmaktayız.

Sıcak bir akşamı buz gibi bir kokteylle taçlandırmak isteyenler, plaj saatlerini leziz atıştırmalıklarla geçirmeye bayılanlar Belek 5 yıldızlı oteller her şey dahil konseptimiz sayesinde tüm beklentilerine ulaşabilmektedir.

Bir yaz tatilinin en serinletici aktivitesi nedir diye sorsak pek çok kişinin cevabı yüzmek olur. Üstelik bu cevaba karşılık bulabileceğiniz hizmetimiz yalnızca yaz değil, kış günlerinde de sizlerle buluşturulmaktadır.

Isıtmalı açık havuzumuz dahil olmak üzere farklı büyüklüklerdeki 8 havuzumuz, VIP plajımız, iskele ve pavilyonlarımız; güler yüzlü hizmet kalitesini benimseyen personellerimizle ve snack restoranlarımızla sizleri beklemektedir.

Ailece keyifli ve her şey dahil bir tatilin keyfini sürmek isteyenlere, özellikle çocuklu ailelere çok mutlu olacakları bir hizmetimizden bahsedebiliriz: Calhippo Çocuk Kulübü.

1 ile 12 yaş arasındaki tüm çocukların sınırsız oyun ve eğlenceye doyacağı hem keyifli hem de öğretici aktivitelerle tatili verimli biçimde geçirebilecekleri kulübümüz çocuk bakımında ihtiyacınız olan tüm gereçleri bünyesinde barındırmaktadır.

 

  • Calista Resort Hotel Blog 5 Yildizli Otel Banner 2

Antalya Belek En İyi Beş Yıldızlı Oteller

Calista Luxury Resort, Antalya Belek en iyi beş yıldızlı oteller deneyimi yaşamak isteyenler için birbirinden cazip hizmet ayrıcalıkları sunmaktadır. Yukarıda sıralandığı üzere yeme içmeden spora, çocuk aktivitelerinden havuzlara değin birçok beklentiyi maksimum memnuniyet vizyonuyla gerçekleştirmeye özen göstermektedir.

Ultra her şey dahil konseptimizin yanı sıra istek ve ihtiyaçlarınıza uygun formda dizayn edilen konaklama ayrıcalıklarımızı ve odalarımızı incelemek ister misiniz? Calista Luxury Resort Smart Room teknolojisiyle oda ısısından ışık ayarına veya oda servisi hizmetine kadar pek çok isteğinizi akıllı kontrol sistemiyle, tek dokunuşla gerçekleştirebilirsiniz.

Geniş bir yaşam alanına ek olarak king size yatak tasarımıyla benzersiz bir uyku deneyimi de elde edebileceğiniz Superior Bahçe Manzaralı odamız bir tatilden beklediğiniz tüm konforu sizlerle buluşturmaktadır.

Superior Kısmi Deniz Manzaralı odamız king size yatak ayrıcalığının yanında her güne huzurla uyanmanıza yardımcı olacak eşsiz deniz manzarasıyla ilgiyi üzerine çekmektedir.

Geniş ailelerin konforlu ve her anı unutulmaz keyifli anılarla dolu bir tatil geçirebilmeleri için özel olarak tasarlanan Aile Odası, birbirine içeriden bir kapı ile bağlantılı geniş odalar sunmaktadır.

İki superior odanın içerden bir kapı ile birbirine bağlantılı biçimde tasarlanan Superior Bağlantılı Aile Odası, tüm ailenin bir arada ve rahatça geçirebilecekleri tatil günlerine olanak tanımaktadır.

Geniş pencereli yaşam alanını şık bir dönen merdivenle yatak odasından ayırarak çok daha işlevsel bir kullanım deneyimi sunan Dubleks Süit, sıcacık zamanlar geçirebileceğiniz bir tatilin vazgeçilmezi olmaya adaydır.

Berrak gün ışığını iliklerinize kadar hissedebileceğiniz, geniş yaşam alanıyla lüks konfor deneyimini tüm tatil süresince elde edebileceğiniz Corner Süit, 5 yıldızlı otel ayrıcalığı arayanlara özel olarak dizayn edilmiştir.

Şık tasarımlı mobilyaları ve sofistike yaşam alanıyla kişiye özel hizmetin zirvesi Başkanlık Süiti, Akdeniz’in güzelliklerini benzersiz deneyimlerle harmanlamaktadır.

Kral Dairesi ise bir tatilden beklediğiniz tüm birinci sınıf hizmet ayrıcalığını Akdeniz’in incisi Belek’in eşsiz doğal güzellikleri ve lüks konforu ile buluşturarak sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Lüks ve Konfor Ayrıcalıklarıyla Dolu Bir Deneyim

Belek 5 yıldızlı otel ayrıcalıkları arasında ulaşım ve diğer tüm istekleri kapsayan lüks deneyimler de tatil severlerin hizmetine sunulmaktadır. Otelimiz bünyesinde ulaşabileceğiniz Fast Track ve CIP Terminal hizmetleri başta olmak üzere pek çok ayrıcalıklar tatil deneyiminiz boyunca sizlerle bir araya getirilmektedir.

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte ya da tek başınıza geçirmeyi planladığınız, yaz kış fark etmeksizin tüm tatillerde Belek Ultra her şey dahil konseptimiz sayesinde lüks ve konfor ayrıcalıklarının tümünden faydalanabilir; stresten uzaklaşarak yepyeni bir döneme kendinizi hazırlayabilirsiniz.

Ayrıcalıklı konumu sayesinde doğal güzelliklerin, antik kültür miraslarının ve Akdeniz güneşinin keyfini bir arada çıkarabileceğiniz Antalya Belek’te üst düzey hizmet kalitesiyle ön plana çıkan beş yıldızlı otel deneyimini tercih edebilirsiniz.

Belek 5 yıldızlı otel keyfine sahip olmak; misafirlerimize ücretsiz sunduğumuz tüm ayrıcalıklı hizmetlerimiz, tamamen istek ve ihtiyaçlarınıza uygun biçimde dizayn edilen odalarımız, çok daha ayrıcalıklı bir konaklama imkanı sunan villalarımız, etkinlik çerçevemiz ve daha birçok konu hakkında detaylı bilgi almak için Calista Luxury Resort ailesine dilediğiniz her an ulaşabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel Blog Denize Sifir Card
    Antalya'nın Denize Sıfır Otelinde Mükemmel Bir Tatil

    Antalya, dünyanın en büyük iç denizi olan Akdeniz’in inci şehirlerinden biridir.

  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Card
    Türkiye’nin En Lüks Otellerinde Benzersiz Konaklama Deneyimi Yaşayın

    Lüks ve Konforla Harmanlanan Birinci Sınıf Tatil

  • Calista Resort Hotels Blog Surdurulebilirlik Card
    Sürdürülebilirlik

    Dünyayı Birlikte Korumak İçin “Sürdürülebilirlik”

  • Calista Resort Hotel Spa Blog Card
    Yepyeni Bir SPA Deneyimi ile Ayrıcalıklı Hissedin!

    SPA

  • Calista Resort Hotel Kultur Turizmi Card
    Benzersiz Bir Tatil Deneyim: Kültür Turizmi

    Kültür Turizmi

  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Card
    Ayrıcalıklı Hizmet ile Güneşin Tadını Çıkarın!

    VIP İskele & Pavilyonlar

  • Calista Resort Hotel Fast Track Blog Card
    Antalya Uluslararası Havalimanı Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    REZERVASYON